1401/5/9 یکشنبه
به مناسبت 9 مرداد روز ملی اهداء خون و سالروز تأسیس سازمان انتقال خون ایران
اهداء خون توسط رئیس، اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب و با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان میناب،به مناسبت 9 مرداد روز ملی اهداء خون و سالروز تأسیس سازمان انتقال خون ایران ، برنامه اهداء خون و تجلیل ازکارکنان پایگاه انتقال خون میناب در محل این پایگاه برگزار گردید.
در این برنامه  آقای دکتر زاهری رئیس دانشگاه پیام نورمیناب، اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی این دانشگاه و آقای نیک بخت نیا  مسئول  بسیج دانشجویی شهرستان میناب در پایگاه انتقال خون میناب حضور یافته و ضمن  اهداء خون از کارکنان پایگاه انتقال خون میناب با اهداء گل  تجلیل بعمل آوردند.
همچنین مدیر پایگاه انتقال خون میناب ضمن تقدیر و تشکر از این اقدام خداپسندانه از اهداء کنندکان خون با اهداء لوح تجلیل نمود.