1401/3/9 دوشنبه
اطلاعیه امتحانات پايان نيمسال دوم 1401-1400
نکات مهم و آئین نامه ومقررات امتحانات دانشگاه پیام نور

دانشجوی گرامی: رعایت موارد ذیل در امتحانات حضوری  الزامی می باشد.

1. - به همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه (گزارش 428 اخذ شده از سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir قابل دریافت می باشد. )  جهت شرکت در امتحانات الزامی است.
  1. - دانشجویانی که همزمان دو آزمون دارند.(آزمون الکترونیکی ، آزمون با کاغذ) ، ابتدا باید در آزمون الکترونیکی شرکت نمایند.
  1. - پانزده دقیقه پس از شروع آزمون ، دانشجو حق ورود  به جلسه را  ندارد .
  1. - دانشجویان پس از انجام حضور و غیاب و بعد از 20 دقیقه از شروع آزمون می توانند جلسه امتحان را ترک نمایند.
  1. - اطلاعات مندرج در پاسخنامه را با مشخصات خود تطبیق داده  و در صورت اشکال مسؤول جلسه امتحان را در جریان قرار دهید.
  1. - تکمیل کد سری سؤال ، با توجه به توضیحات مندرج بر روی صفحه اول سؤالات الزامی است. عواقب ناشی از عدم تکمیل یا درج اشتباه کدسری سؤال به  عهده دانشجو می باشد.
  1. -پاسخنامه هاي خود را تميز و بدون تا خوردگي نگاه داشته و تحويل دهيد . ضمناً به هيچ عنوان دايره هاي چهار طرف پاسخنامه باركد را مخدوش ننموده و محل مشخص شده را با خودكار فقط در كادر مخصوص امضاء نمائيد .
  1. - پاسخنامه تستی با مداد نرم مشکی و پاسخنامه تشریحی با خودکار جواب داده شود.
  1. - دانشجویان حضور در امتحان  مقطع ارشد و میهمان اضطراری مقطع کارشناسی که دارای آزمون تشریحی می باشند لازم است فقط در صفحه ای که دارای بارکد و مشخصات دانشجو می باشد جواب سؤالات را بنویسند.
  1. - در امتحانات تستی- تشریحی ابتدا به سؤالات تستی پاسخ داد شود.
  1. - همراه داشتن تلفن همراه ، کتاب ، جزوه و... در جلسه امتحان ممنوع می باشد.
  1. - استفاده از ماشین حساب در جلسات امتجان مجاز نمی باشد .بجز مواردی که مجاز بودن آن در برگ سؤال قید شده باشد.
  1. - زدن هرگونه علامت برروی برگه سؤال ممنوع بوده و تخلف محسوب می شود.
  1.  -  رد و بدل کردن نوشت افزار ( مداد ، پاکن، ماشین حساب.......) در جلسه امتحان ممنوع می باشد .
  1. - در صورت استفاده از چک نویس ( در حوزه امتحان به دانشجو داده می شود،)ضروری است مشخصات خود را بالای چک نویس قید نمائید. (تذکر: آوردن برگ چک نویس توسط دانشجو به حوزه امتحان ممنوع می باشد . )
  -   در صورت اعتراض به  نحوه طراحی سؤالات و یا کلید آزمون های تستی می توانید سه روز   پس از برگزاری آزمون به مدت یک هفته ، نسبت به تکمیل فرم درخواست بررسی سؤال در سیستم جامع گلستان اقدام نمائید.