1400/10/20 دوشنبه
با حکم رییس دانشگاه پیام نور کشور و در مراسمی، ظهر امروز دکتر منصور فرهادی به عنوان رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور با حکم رییس دانشگاه پیام نور کشور و در مراسمی، ظهر امروز دکتر منصور فرهادی به عنوان رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان منصوب و معرفی شد.

منصور فرهادی نخبه جوان هرمزگانی متولد ۱۳۶۲ در شهرستان رودان و دارای دکترای فیزیک هسته ای و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور است که مدال .نقره المپیاد اختراعات جهان در سال 2016 در کره جنوبی (سئول) را در بین نخبگان جهانی از آن خود کرد.

وی دارنده مدال نقره مسابقات اختراعات جهان در سال 2021 در ژنو سوئیس نیز هست و چهار ثبت اختراع ملی نیز در کارنامه خود دارد.

پژوهشگر برتر کشور در سال ۱۳۹۶ و نویسنده چندین کتاب و مقاله علمی پژوهشی و مجری چندین طرح تحقیقاتی بزرگ در کشور، عضو شورای شهر رودان و رییس شورای اسلامی استان هرمزگان و رییس خانه نخبگان هرمزگان از سوابق علمی و اجرایی این نخبه هرمزگانی است.
گفتنی است فرهادی مخترع آشکارساز هسته ای در کشور می باشد .