1400/9/24 چهارشنبه
آزمون پایان ترم در تمامی مقاطع تحصیلی ترم جاری دانشگاه پیام نور کاملا مجازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با اشاره به اینکه آزمون پایان ترم در تمامی مقاطع تحصیلی ترم جاری دانشگاه پیام نور کاملا مجازی شده است، گفت: تصمیم نهایی نحوه برگزاری آزمون های پایان نیمسال 1400-1401 دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور طبق تفویض اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به لزوم حفظ سلامت دانشجویان و خانواده های آنها بر این امر است که در نیمسال جاری، آزمون ها به صورت غیرحضوری و بر بسترهای مجازی انجام شود.

وی افزود: دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون ها از طریق سازمان مرکزی به زودی اعلام خواهد شد.

خیری با توجه به اینکه تغییر محل آزمون از طریق معاونت آموزشی دانشگاه حذف و وضعیت دانشجو به حالت اول برمی گردد، افزود: با توجه به غیرحضوری شدن آزمون های پایان نیمسال، تغییر محل آزمون و و هزینه محاسبه شده لغو و وضعیت دانشجویان به روال قبل بازمی گردد.