1399/3/20 سه‌شنبه
برگزاری نشست صمیمی رئیس دانشگاه پیام نورمرکزمیناب با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب

نشست صمیمی رئیس دانشگاه پیام نورمرکزمیناب با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب در محل دانشگاه پیام نور مرکز میناب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب، در این دیدارحجت الاسلام و المسلمین محمدفاضلی پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب، اهداف و برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی را در جهت توسعه شعائر دینی و مذهبی درجامعه و همچنین کمک به مسائل و مشکلات پیش آمده ناشی از بیماری کرونا رابیان نمود. وی همچنین آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی جهت برگزاری گفتمان های دینی و مذهبی در دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.

در ادامه این دیداردکتر مجتبی نادری رئیس مرکزمیناب، ضمن تقدیر و تشکر از حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی میناب دردانشگاه پیام نور و اعلام آمادگی همکاری با این اداره گفت: دانشگاه پیام نورمرکز میناب با برخورداری ازامکانات مناسب و حضوراعضاءهیات علمی توانمند بویژه در زمینه روانشناسی و مشاوره آمادگی این را دارد تا به حل مشکلات جامعه بویژه در عرصه فرهنگی و اجتماعی کمک نماید.