1398/12/4 یکشنبه
انتخاب دانشجوی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب به عنوان مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب

حسن فیروزیان مینابی دانشجوی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب به عنوان مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب،دکتر مجتبی نادری رئیس دانشگاه پیام نورمرکزمیناب ضمن تبریک انتخاب حسن فیروزیان مینابی دانشجوی این مرکز به عنوان مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب گفت: فیروزیان مسئولیت فرماندهی پایگاه بسیج دانشجویی شهید هدایت الله عسکری  مرکز میناب را بر عهده داشت و به دلیل فعالیت های شایسته و کسب افتخارات متعدد از جمله کسب عنوان موفق ترین پایگاه بسیج دانشجویی استان هرمزگان در سال 97 ،همچنین انتخاب به عنوان برترین گروه جهادی دانشجویی شهرستان میناب در سال های 97 و 98 به عنوان مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب انتخاب شد.وی همچنین یکی دیگراز دلایل این امر را پیشرو بودن دانشگاه پیام نور و دانشجویان این دانشگاه در پرداختن و توجه به امور فرهنگی و اجتماعی دانست.

لازم به توضیح است، مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب با حضور سرهنگ دوم پاسدار طالب احمدی نیا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب، عارف رئوفی مسول ناحیه دانشجویی استان هرمزگان و محمد قنبری مسئول سابق دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب  در محل دفتر بسیج دانشجویی میناب برگزار شد.در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات محمدقنبری،حسن فیروزیان مینابی دانشجوی دانشگاه پیام نورمرکزمیناب به عنوان مسئول جدید دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میناب معرفی شد.