1398/2/28 شنبه
برگزاری نشست علمی با عنوان نقش دانشجوی انقلابی در تحقق شعار سال 98

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورمرکز میناب   نشست علمی  با عنوان نقش دانشجوی انقلابی در تحقق شعار سال 98برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میناب  ، نشست علمی  با عنوان نقش دانشجوی انقلابی در تحقق شعار سال 98  با حضور سرهنگ  پاسدار طالب احمدی نیا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میناب در دانشگاه پیام نور مرکز میناب برگزار گردید.

در این مراسم دکتر علی رستمی رییس دانشگاه پیام نور مرکز میناب ضمن تقدیر و تشکر ا ز حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میناب به اهمیت نقش دانشجوی انقلابی و بسیج مردمی پرداخت .

وی با اشاره به اینکه دانشگاه می تواند در رونق تولید در کشور نقش مهمی داشته باشد افزود دانشگاه با تبدیل دانش به فناوری و تولید می تواند در رونق تولید موثر باشد.

رستمی اضافه کرد دانشگاه باید ایده‌های تولید جدید در دانشجویان  ایجاد کند و  ضمن حمایت از ایده های دانشجویان ، در راستای تولید گام بردارد. وی افزود دانشجویان  همچنین می توانند با بیان راه‌کارهای حل مشکلات و  بیان مشکلات پیش روی اقتصاد تحریمی ایران می توانند نقش مهمی داشته باشند .

در ادامه سرهنگ  پاسدار طالب احمدی نیا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میناب نیز ضمن خیر مقدم   به دانشجویان درباره رونق تولید،  مسائل و معضلات و راه حل ها آنها توضیحاتی ارائه داد.

احمدی نیا عنوان کرد  با توجه به اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبر معظم جمهوری اسلامی تاکید بر حضور موثر جوانان در بهبود مسائل داشتند ؛ دانشجویان  دانشگاه پیام نور نیز با ایجاد فکرهای جدید   و ایجاد  راه‌کارهای  برای حل مشکلات پیش روی می توانند نقش مهمی داشته باشند .